Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας για την διακοπή δρομολογίων από Άγιο Κωνσταντίνο σε Σποράδες

Lamianow.gr
2 Min Read

Διαβαστε την σχετική ανακοίνωση

Πριν μερικές μέρες κλιμάκιο της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, με επικεφαλής τον βουλευτή Παύλο Χρηστίδη, επισκέφτηκε το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου καθώς και το σιδηροδρομικό σταθμό Μώλου εκφράζοντας τους φόβους τους ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ θα επέτρεπε την κατάργηση στα δρομολόγια από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου προς Σποράδες, αλλά και την στάση Μώλου της σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνας-Θεσσαλονίκης.  

Δεν πέρασε ένας μήνας και στην έναρξη της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου το πρώτο επεισόδιο του δράματος έχει ήδη δρομολογηθεί.

Πρόκειται για το λιμάνι για το οποίο το Νοέμβρη του 2023, η κυβέρνηση της ΝΔ έστησε  μια φιέστα με τον Πρωθυπουργό να διαφημίσει τις νέες εγκαταστάσεις και τις νέες δυνατότητες που γεννιούνται για την περιοχή, αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα παίξει ο Άγιος Κωνσταντίνος στον αναπτυξιακό σχεδιασμό βουνού και θάλασσας.

Πρόκειται  για την «ανάπτυξη» που μας υπόσχονται, η ανάπτυξη που συμφέρει όμως του “κολλητούς” επιχειρηματικούς ομίλους του Μαξίμου.

Φυσικά ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον υπουργό Κύριο Σταϊκούρα, τους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού, αλλά και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

Η νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας δεσμεύεται ότι  θα στηρίξει κάθε αγωνιστική κινητοποίηση των πολιτών του Αγίου Κωνσταντίνου όπως έχει ήδη αποδείξει με τις δράσεις της στην περιοχή.

Η 9η Ιούνη είναι η ευκαιρία για τους πολίτες να τιμωρήσουν την αλαζονική πολιτική του 41% και του ντόπιου κατεστημένου.

Ας μην πάει χαμένη…

Γραφείο τύπου Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΘΙΏΤΙΔΑΣ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *