Λαμία: Νέο επεισόδιο με ρομά στο Πάρκο – “Aπελπιστήκαμε…” λένε οι καταστηματάρχες (ΒΙΝΤΕΟ)

Lamianow.gr
By Lamianow.gr 4 comments
1 Min Read

Ένταση προκλήθηκε για μία ακόμη φορά σήμερα στην πλατεία Πάρκου όταν ένα μικρό κοριτσάκι ρομά έπεσε και χτύπησε, με την γιαγιά και άλλα συγγενικά του πρόσωπα να διαμαρτύρονται ισχυριζόμενα ότι το παιδί σπρώχτηκε και να απειλούν με μηνύσεις.

Ολα ξεκίνησαν όταν όπως καταγγέλλει στο LamiaNow ιδιοκτήτης περιπτέρου, 4 ανήλικα ρομά πήγαν στο περίπτερο για να ψωνίσουν.

Λίγο αργότερα όμως ξαναεμφανίστηκαν και αυτή τη φορά “σήκωσαν” ότι μπορούσαν από φαγώσιμα και προσπάθησαν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν.

Μπροστά στο συμβάν βρίσκονταν και 3 πελάτισσες που περίμεναν να να εξυπηρετηθούν, οι οποίες μπλόκαραν τα παιδιά μέχρι να βγει και ο περιπτεράς για να τους ζητήσει να επιστρέψουν τα προϊόντα που έκλεψαν.

Στο σημείο έσπευσε η Δημοτική Αστυνομία, η ομάδα ΔΙΑΣ και περιπολικό, που ηρέμησε τα πνεύματα και απομάκρυνε τους ρομά.

“Εχει συμβεί και έχει ξανασυμβεί. Χρόνια τώρα στο ίδιο έργο θεατές. Παραβατικότητα και κλεψιές είναι στην ημερήσια διάταξη. Εχουμε βάλει κάμερες αλλά δεν μπορούμε να προσλάβουμε και σεκιουριτά για ένα περίπτερο. Τι άλλο να κάνουμε; Να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας;” δήλωνε απογοητευμένος από την επανάληψη των συμβάντων, ο ιδιοκτήτης του.

Δείτε το video:

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
4 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *