Aνακοίνωση με αφορμή κάποιους λαχνούς που μοιράζονται και προσφέρουν δώρα και ΔΕΝ έχει καμία απολύτως σχέση με τον ΠΑΣ Λαμία εξέδωσε ο σύλλογος.
Όλα αυτά αναφορικά με κάποια τηλεφωνήματα και ερωτήσεις φιλάθλων που έφτασαν στα γραφεία του συλλόγου τις προηγούμενες ώρες.
H ανακοίνωση και η φώτο που παραθέτει ο σύλλογος
Μετά από πολλά τηλεφωνήματα και ερωτήματα φιλάθλων της ομάδας μας σχετικά με την διεξαγωγή κλήρωσης δώρων με την μορφή λαχνών (φωτο), η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 θα ήθελε να διευκρινίσει ότι ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω κίνηση. Η ομάδα ΔΕΝ εμπλέκεται ούτε στην διενέργεια της κλήρωσης, ούτε στη διάθεση των δώρων, ούτε στην είσπραξη του ποσού των λαχνών.

Τι απαντά η Λεαχη Φίλων ΠΑΣ Λαμία


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.