“Τεχνητή Νοημοσύνη και Σχολείο: Εκσυγχρονισμός του εκπαιδευτικού μοντέλου”, είναι το θέμα εκδήλωσης από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και το πρώτο Δημοτικό Σχολείο Γοργοποτάμου.
Η Σύμβουλος Εκπαίδευσης και ομιλήτρια Ελένη Παπαντωνίου, τόνισε μιλώντας στο Lamia Now πως η τεχνητή νοημοσύνη είναι το μέλλον και για την εκπαίδευση, καθώς επιφέρει νέους τρόπους διδασκαλίας, αλλά και νέα δεδομένα στην διαχείριση των θεμάτων ενός σχολείου.
Για τους μαθητές έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και το ζητούμενο είναι να καταλάβουν ότι μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, μπορούν να καλλιεργήσουν το πνευματικό τους επίπεδο και όχι απλά να αντιγράψουν μία εργασία.
Δείτε το video από το Lamia Now:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.