Καρχαριοειδές (αλεπού) μήκους 3,5 μέτρων, εγκλωβίστηκε σε αγωγό ομβρίων, στο λιμάνι του Βόλου.
Το Λιμεναρχείο ζήτησε την βοήθεια της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και εθελοντές διασώστες κατάφεραν να το πιάσουν το ψάρι από την ουρά και να το τραβήξουν έξω από τον αγωγό.
Έτσι, μπορέσει να φύγει ξανά στα ανοικτά. “Πασχαλινή Καλή μας Πράξη”, έγραψε σε ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, δημοσιεύοντας τις σχετικές φωτογραφίες.


gegonota.news

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.