Πραγματοποιήθηκε η κορύφωση του Θείου δράματος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας, την Μεγάλη Παρασκευή 4/5/2024 με την περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης.
Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πόλης της Λαμίας, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών του τόπου και άλλων εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας και φορέων.





























Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.