Μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) ανατίναξαν άγνωστοι στις Αλυκές του Βόλου τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται από την Αστυνομία

Μάλιστα, το ΑΤΜ βρίσκεται δίπλα σε κατάστημα σιδηρικών, το οποίο έπαθε εκτεταμένες ζημιές από την έκρηξη.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Newspaper, οι τρεις δράστες έφθασαν στο σημείο που βρίσκεται το ΑΤΜ με ένα μαύρο αυτοκίνητο και τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Στη συνέχεια κρύφτηκαν πίσω από το όχημά τους που το είχαν σταθμεύσει ελάχιστα μέτρα μακριά και πυροδότησαν τον μηχανισμό.
Ανενόχλητοι εισέβαλαν άρπαξαν τη λεία τους από το ΑΤΜ και τράπηκαν σε φυγή.
Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγη έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.