Λαμία: Ενα βήμα πιο κοντά στην Φοιτητική Εστία – Ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Προς υπογραφή βαίνε ο διαγωνισμός-ΣΔΙΤ για φοιτητικές εστίες στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πρόκειται για ένα έργο που εκτιμάται ότι θα λύσει το φλέγον πρόβλημα στέγασης των φοιτητών τόσο στο Βόλο όσο και στη Λαμία, αναβαθμίζοντας και την ποιότητα ζωής των φοιτητών.

-Advertisement-
fitcare

Αναθέτουσα αρχή είναι το ίδιο το Πανεπιστήμιο και ανάδοχος εταιρία η ΙΝΤΡΑΚΑΤ.

Ο διαγωνισμός για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ξεκίνησε στις στις 17 Ιουλίου 2020 και φτάνοντας στην υποβολή δεσμευτικών προσφορών, κατατέθηκε μια, αυτή της ΙΝΤΡΑΚΑΤ η οποία μπαίνει δυναμικά και στις ΣΔΙΤ.

Τι θα κατασκευαστεί

Για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας προβλέπεται:

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

α) ολοκληρωμένη παρέμβαση αστικής ανάπλασης και αξιοποίησης τού βιομηχανικού ακινήτου της βαμβακουργίας στη Νέα Ιωνία Βόλου, για τη δημιουργία φοιτητικών εστιών, εκπαιδευτικών και ερευνητικών εγκαταστάσεων, και κοινωνικών υποδομών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και

β) δημιουργία φοιτητικών εστιών, και εκπαιδευτικών και ερευνητικών υποδομών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λαμία.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *