Το διήμερο 26 & 27 Απριλίου 2024, θα πραγματοποιηθεί η πασχαλιάτικη φιλανθρωπική αγορά “Ω, γλυκύ μου έαρ” του Φιλανθρωπικού Συλλόγου “Συν στον Άνθρωπο” στην πλατεία Πάρκου.
Η Πρόεδρος Μαίρη Δούμα, κάλεσε τους πολίτες μέσα από τον Lamia Polis 87,7 και την εκπομπή “Πάμε Πλατεία” με την Άννα Μπαμπέτα, να στηρίξουν και φέτος το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου, με τις αγορές τους.
Όποιος επιθυμεί να προσφέρει είδη προς πώληση, τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά πρωί και απόγευμα.
Δείτε το video:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.