Φωτιά στον Γοργοπόταμο μέσα σε Μονή (Φωτό, Βίντεο)

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 9:00 το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Γοργοποταμου και πιο συγκεκριμένα κοντά στην Μονή Γοργοϋπήκοου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ η φωτιά ξέφυγε μετά από κάψιμο ξεροχορτων στην περιοχή και δεν άργησε να επεκταθεί.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στο κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία έσπευσε στο σημείο με 7 οχήματα και 12 άντρες που κατάφεραν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να σβήσουν την πυρκαγιά πριν αυτή η επεκταθεί. Στο σημείο βρέθηκε υδροφόρα του δήμου Λαμιέων αλλά και JCB με τους αντιδημάρχους Αχιλλέα Τζοβαρα και Γιώργο Ζησιμο, αλλά και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γοργοπόταμου Γιάννης Μαστρογιάννης.

“Βλέπαμε μια φλόγα τεράστια και αναστατωθηκαμε. Ήταν μια μεγάλη εστία κλαριών στο κάτω μέρος του μοναστηριού αλλά ήταν άμεση η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής αλλά και του δήμου Λαμιέων. Ήταν η φωτιά εντός του μοναστηριού. Όταν την έβλεπα από κάτω ανησύχησα αλλά όταν ανέβηκα στο μοναστήρι εφυσηχασα. Ήταν άμεσα τα αντανακλαστικά και του κ. Τζοβαρα και του κ. Ζησίμου και όλα πήγαν καλά” τόνισε στο lamianow.gr o Γιάννης Μαστρογιάννης.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *