Μεγάλη ζημιά έχουν προκαλέσει άγνωστοι κλέφτες στους αγρότες τεσσάρων χωριών του Δήμου Λαμιέων που ποτίζουν τα χωράφια τους από το ΤΟΕΒ Μεξιατών.
Αποτελεί καταστροφή για τους αγρότες, καθώς δεν μπορούν να ποτίσουν τα χωράφια τους, αφού μαζί με την κλοπή των υδρόμετρων, οι δράστες προκαλούν και δολιοφθορές, τονίζει στον Lamia Polis 87,7 ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αθανάσιος Μόσχος.




Προσθέτει πως έχουν κλαπεί συνολικά 100 υδρόμετρα, ενώ η ζημιά αγγίζει τις 10.000€ σε μία δύσκολη εποχή οικονομικά γα τους αγρότες.
Δείτε το video:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.