Ανατροπή φέρνει η δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του Star που παρουσιάζει για πρώτη φορά μετά από μήνες τον ΣΥΡΙΖΑ και πάλι δεύτερο μπροστά από το ΠΑΣΟΚ.
Στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα συγκεντρώνουν: Νέα Δημοκρατία 28,8% με πτώση 0.4% σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, ΣΥΡΙΖΑ 11,7% με άνοδο 0,8% , ΠΑΣΟΚ 11,4% με άνοδο 0,3%, ΚΚΕ 7,8% με άνοδο 0,3%, Ελληνική Λύση 6,5%, καταγράφοντας την μεγαλύτερη αύξηση ποσοστών κατά 1,1%. Και ακολουθούν: Νίκη 2,8%, Νέα Αριστερά 2,5%, Πλεύση Ελευθερίας 2,4%, Δημοκράτες 2,1%, ΜέΡΑ25 1,9% και Σπαρτιάτες 1,5%.

Η Νέα Δημοκρατία με 34,8% εξασφαλίζει προβάδισμα 19,5 μονάδων στην εκτίμηση ψήφου με αναγωγή στα έγκυρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται στην δεύτερη θέση με 14,3% έναντι 13,9% του ΠΑΣΟΚ. ΚΚΕ 9,5% , Ελληνική Λύση 8% και ακολουθούν Νίκη 3,4%, Νέα Αριστερά 3%, Πλεύση Ελευθερίας 2,9%, Δημοκράτες 2,6%, ΜέΡΑ25 2,3% και Σπαρτιάτες 1,8%.

Πηγή: newsbeast.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.