Λαμία: Η εταιρία Κυρίτσης Hyundai Kia Motors, υποδέχθηκε τους αυριανούς μηχανικούς αυτοκινήτων! (ΕΙΚΟΝΕΣ,ΒΙΝΤΕΟ)

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα στις εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας μας, τους καθηγητές και τους σπουδαστές του τμήματος Μηχανικών Αυτοκινήτων του ΟΑΕΔ Φθιώτιδος.

Το Εμπορικό και Τεχνικό προσωπικό της εταιρίας μας, ξενάγησε τους φιλοξενουμένους στις εγκαταστάσεις μας και τους ενημέρωσε για τις νέες τεχνολογίες των ηλεκτρικών οχημάτων της kia και της hyundai

Οι αυριανοί μηχανικοί, ενημερώθηκαν πολύπλευρα για την σημασία της ηλεκτροκίνησης όσον αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στις δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν στην καθημερινότητα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, καθώς και για τους ορίζοντες που ανοίγονται τόσο για τους ίδιους επαγγελματικά, αλλά και για το ευρύτερο κοινό που θα χρησιμοποιεί ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Οι νεαροί σπουδαστές είδαν από κοντά κάθε σημείο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ενημερώθηκαν για τα οφέλη της χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων και απόλαυσαν μία δοκιμαστική οδήγηση ώστε να συνειδητοποιήσουν την οδηγική απόλαυση και την ασφάλεια που προσφέρει ένα ηλεκτρικό όχημα.

Ευχαριστούμε όλους για την επίσκεψη, ευχόμαστε στους καθηγητές καλή δύναμη στην μεταλαμπάδευση γνώσεων και στους νεαρούς σπουδαστές καλή πρόοδο.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *