Ιστορική πρεμιέρα για τον ΠΑΣ Λαμία -χωρίς… κόσμο- με ΑΕΚ / Όλα τα τελευταία νέα

Σήμερα στις 19:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Stoiximan SuperLeague playoffs. Ζωντανή μετάδοση από τον Lamia Polis 87.7

Lamianow.gr
By Lamianow.gr 1 comment
3 Min Read

Μία δύσκολη αναμέτρηση κόντρα σε έναν αντίπαλο που διεκδικεί το πρωτάθλημα θα δώσει σήμερα η Λαμία, αλλά έχει αποδείξει αυτή η ομάδα πως είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα.

Λάμπρος Αρναούτογλου

Σημαντική απουσία για τη Λαμία σήμερα θα είναι ο ένας εκ των αρχηγών της, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ο οποίος στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου με τον ΠΑΟΚ, συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες ενώ επιστρέφουν οι Σιμόν, Σίντκλεϊ και Ομάρ Σαντάνα οι οποίοι αναμένεται να πάρουν και θέση στη βασική ενδεκάδα.

Η λογική λέει πως ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα επιλέξει 3άδα στην άμυνα όπως είχε κάνει στο τελευταίο παιχνίδι της Λαμίας με την ΑΕΚ για την κανονική διάρκεια αλλά και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα επιστρέψει στην 4άδα καθώς ο Παπαδόπουλος απουσιάζει και ο επόμενο κεντρικός αμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί είναι ο Γιαννούτσος ο οποίος δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Πρώτη φορά στα playoffs για τον ΠΑΣ Λαμία λοιπόν και ο LamiaPolis 87,7 θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα.

Χωρίς κόσμο

Σ’ ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Υπενθυμίζεται ότι, μέσω ενός μπαράζ ανακοινώσεν, η ΔΕΑΒ γνωστοποίησε πως οι κάμερες στο «Αθανάσιος Διάκος» δεν λειτουργούν πλήρως όπως αρμόζει ο νέος νόμος. Από την πλευρά της, βέβαια, η ομάδα της Φθιώτιδας υποστήριξε ότι η Αστυνομία δεν ανταποκρίθηκε στις επανειλημμένες κλήσεις της για να μεταβεί στο γήπεδό της και να επιβεβαιώσει την τοποθέτηση των καμερών. Μάλιστα, η ΑΕΚ μέσω δικής της ανακοίνωσης, αφού εξήγησε ότι είχε εξασφαλίσει το άνοιγμα κερκίδας για την κάλυψη των αναγκών του κόσμου της, τόνισε στους φίλους της να σεβαστούν την τελική απόφαση και να μείνουν μακριά από το «Αθανάσιος Διάκος».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες δεν ανακοίνωσαν αποστολή για την αναμέτρηση. Ωστόσο, δεδομένα, η ΑΕΚ πηγαίνει στο παιχνίδι χωρίς τον τιμωρημένο Τσούμπερ και τους τραυματίες ΆμραμπατΦερνάντεςΓκατσίνοβιτς και Ζίνι, ενώ έχουν επιστρέψει οι Λιβάι και Μουκουντί.

Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Βόκολος μετρά τις σημαντικές επιστροφές των Σιμόν, Σίντκλεϊ και Σαντάνα που εξέτισαν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Παπαδόπουλο και στους τραυματίες Μαρτίνεθ και Τόσιτς. Επίσης, όπως και στην πρόσφατη συνάντση των δύο ομάδων, εκτός αναμένεται να μείνει ο Τσιλούλης, ο οποίος έχει έρθει σε καταρχήν προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Σιμόν, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ – Νούνιες, Τζανδάρης, Στάνκο, Σίντκλεϊ – Μάλτσι, Σλίβκα.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος – Ελίασον, Γιόνσον, Λιούμπισιτς, Πινέδα – Πόνσε, Μάνταλος.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος
Α’ Βοηθός: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης
Β’ Βοηθός: Κωνσταντίνος Ψάρρης
4ος διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης
VAR: Σπυρίδων Ζαμπαλάς

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *