Ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε στο Πρωινό την Παρασκευή με ένα σημάδι στο μέτωπο. Ο παρουσιαστής εξήγησε στους τηλεθεατές πως είναι άβαφος, καθώς υποβλήθηκε την Πέμπτη σε μια επέμβαση για να αφαιρέσει δύο ελιές.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί έβγαλα δύο ελιές. Μία εδώ και γι’ αυτό δεν έχω βαφτεί και μία εδώ. Μην τρομάξετε, δεν είναι τίποτα. Δύο ελιές πήγα και αφαίρεσα χθες».
zappit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.