Επίθεση στο σπίτι της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου πραγματοποίησαν χθες μέλη του Ρουβίκωνα.
Σε ανάρτησή της στο Χ η δημοσιογράφος κάνει λόγο για την «πρώτη φασιστική, παρέμβαση Ρουβίκωνα εναντίον γυναίκας δημοσιογράφου,για τρίχες!, με βάση την ανακοίνωση του».
«Στο κενό σύντροφοι» καταλήγει η Λίνα Κλείτου που καταγγέλλει στοχοποίησή της από «δημοσιογράφους και εκδότες, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ μαζί με τους χυδαίους της υπόγας».
Η ανάρτηση της Λίνας Κλείτου
Η πρώτη φασιστική, παρέμβαση #Ρουβίκωνα εναντίον γυναίκας δημοσιογράφου,για τρίχες!, με βάση την ανακοίνωση του.Στόχος,ο εκφοβισμός και η φίμωσή μου.Ακολούθησε της στοχοποίησης μου από δημοσιογράφους κ εκδότες Σύριζα και ΚΚΕ μαζί με τους χυδαίους της υπόγας.Στο κενό σύντροφοι.
— Lina Kleitou (@LKleitou) February 15, 2024
«Η πρώτη φασιστική, παρέμβαση #Ρουβίκωνα εναντίον γυναίκας δημοσιογράφου,για τρίχες!, με βάση την ανακοίνωση του.Στόχος,ο εκφοβισμός και η φίμωσή μου.Ακολούθησε της στοχοποίησης μου από δημοσιογράφους κ εκδότες Σύριζα και ΚΚΕ μαζί με τους χυδαίους της υπόγας.Στο κενό σύντροφοι».
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.