Θ. Γιαννακόπουλος: «Μεγάλο ψέμα τα 50 χιλιάρικα και ο Ολυμπιακός για Διαμαντίδη»

Lamianow.gr
1 Min Read

Άλλοι ήταν οι λόγοι που ο Δημήτρης Διαμαντίδης πήγε στον Παναθηναϊκό και όχι η διαφορά των 50.000 ευρώ από την πρόταση του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στην εκδήλωση για την προβολή του ντοκιμαντέρ προς τιμήν του «3D».

«Ό, τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο. Είμαι πολύ συγκινημένος για τον Δημήτρη. Κατάφερε κάτι πολύ μεγάλο», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Για το αν ο Διαμαντίδης ανήκει στους Top παίκτες που έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό: «Ναι, είναι η αλήθεια. Όχι μόνο από πλευράς παικτικής, αλλά κυρίως ανθρώπινης. Ήταν πάνω απ’ όλα άνθρωπος».

Για τη φήμη πως για 50 χιλιάδες ευρώ ο Διαμαντίδης προτίμησε τον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό το 2004: «Είναι ένα μεγάλο ψέμα, ο Διαμαντίδης ήρθε στον Παναθηναϊκό γιατί κάποιοι άνθρωποι του μπάσκετ τον ώθησαν σε αυτή την επιλογή».

Για το τί χρειάζεται, ώστε ο Παναθηναϊκός να βρεθεί ξανά στην κορυφή: «Τι να επιστρέψει; Είναι στην κορυφή ο Παναθηναϊκός. Θα μπορούσε να έχει πάρει και φέτος το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να πάρει όμως νέους αθλητές κυρίως για την βελτίωση στην Ευρώπη».

sportfm.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *