Σε νοσοκομείο της Αθήνας – πιθανόν στο ΚΑΤ – θα μεταφερθεί ο 57χρονος υλοτόμος που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Εύβοια.
Με παρέμβαση του Δημάρχου Γιώργου Τσαπουρνιώτη και του περιφερειάρχη Φάνη Σπανού στην πολιτική ηγεσία, ελικόπτερο με την κατάλληλη ιπτάμενη ομάδα, αποτελούμενη από γιατρό και διασώστες του ΕΚΑΒ, ξεκίνησε από την Ελευσίνα για το Μαντούδι να τον παραλάβει.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, ο γιατρός θα μεταβεί στο Κέντρο Υγείας, που βρίσκεται ο τραυματισμένος υλοτόμος, για να τον σταθεροποιήσει και να ξεκινήσει η διακομιδή.
Νωρίτερα, συνάδελφοι του υλοτόμου τον απεγκλώβισαν βαριά τραυματισμένο και τον μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας Μαντουδίου.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.