Μία αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση έκανε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος σχετικά με την Greek Mafia τα μέλη της οποίας εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου στην Αττική το 2022 από λάθος εκτίμηση.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου που προβλήθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Mega, τον Απρίλιο του 2022 είχε δολοφονηθεί ο Γιάννης Σκαφτούρος, ενώ δύο μήνες μετά δολοφονείται ένας επιχειρηματίας στον Γέρακα, που σχετιζόταν με εμπόριο καυσίμων.
Αναφορικά με την εκτέλεση στον Γέρακα, οι αστυνομικοί τότε είχαν σχηματίσει την εντύπωση ότι είχε γίνει σαν εκδικητική ενέργεια, καθώς οι εκτελεστές πίστευαν ότι ο δολοφονηθέντας σχετιζόταν με την εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Mega, όπως προκύπτει από τα τωρινά δεδομένα, εκτιμάται ότι η εκτέλεση του επιχειρηματία στον Γέρακα είχε γίνει κατά λάθος.
Στην δικογραφία επίσης περιλαμβάνεται και ένας διάλογος μεταξύ των μελών της Greek Mafia που αναφέρει ο ένας εξ αυτών χαρακτηριστικά: «Μου αρέσει πολύ να σκοτώνω και χωρίς να σκοτώνω δεν έχει νόημα η ζωή μου».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.