Λαμία: Αποφασισμένοι να σταματήσουν την κατασκευή του υδροϋλεκτρικού οι κάτοικοι της Παύλιανης (ΒΙΝΤΕΟ)

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Στα δικαστήρια της Λαμίας ξανά σήμερα οι κάτοικοι της Παύλιανης με αφορμή τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει διεκδικώντας την πλήρη διακοπή των εργασιών για την κατασκευή υδροϋλεκτρικού εργοστασίου στο χωριό τους και μάλιστα σε περιοχή που αγγίζει το διάσημο Παρκάκι.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ογκώδης ο φάκελος με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει στον αγώνα τους για την διακοπή των εργασιών που όπως τονίζουν θα αλλάξει το φυσικό τοπίο της περιοχής αλλά και θα υποβαθμίσει την τουριστική άνθηση του χωριού όπως ανέφεραν σε δηλώσεις τους ο δικηγόρος των κατοίκων Τρύφωνας Κόλλιας, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ζωγράφος.

Στο πλευρό των κατοίκων βρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων Μάκης Πρέτζας και ο εντεταλμένος σύμβουλος Γιάννης Κουτκιάς καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Μπασδέκης.

παυλιανη 4 | Lamianow.gr
παυλιαννη2 | Lamianow.gr
παυλιανη 5 | Lamianow.gr
παυλιανη3 | Lamianow.gr
παυλιανη6 | Lamianow.gr



Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *