Κραυγή αγωνίας από τους κτηνοτρόφους στην Ευρυτανία. Βλέπουν τα κοπάδια τους να αποδεκατίζονται από τους λύκους.
Ο Πρόεδρος της κοινότητας Βελαώρα, Χρήστος Τσιαμπόκαλος, δήλωσε σήμερα το μεσημέρι στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 πως έχουν φτάσει στα όριά τους, καθώς οι επιθέσεις είναι καθημερινό φαινόμενο.
Όπως ανέφερε, οι κτηνοτρόφοι των Αγράφων φημίζονται για το γάλα και την ποιότητα κρέατος, καθώς έχουν τα κοπάδια τους ελεύθερα στα βουνά και τώρα θα αναγκαστούν να τα σταβλίσουν. Κάτι τέτοιο όμως θα έχει και οικονομικές επιπτώσεις.
Δείτε το video από τον Lamia Polis 87,7:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.