Οι εργαζόμενοι στα τρία μέσα μαζικής μεταφοράς τραβούν «χειρόφρενο» αύριο από τις 10 το βράδυ
Σε νέα νέα στάση εργασίας προχωρούν αύριο οι εργαζόμενοι σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό.
Ειδικότερα από τις δέκα το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, οι εργαζόμενοι στα τρία μέσω μαζικής συγκοινωνίας θα τραβήξουν «χειρόφρενο» αντιδρώντας στην ένταξη των αστικών συγκοινωνιών στο υπερΤαμείο Ιδιωτικοποιήσεων, αλλά και στην καθυστέρηση της υπογραφής νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας.
Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας και για την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα για την Δευτέρα 13 Ιουνίου από την έναρξη έως τις 10 το πρωί, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 από τις 21.00 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας και την Παρασκευή 17 Ιουνίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις πέντε το απόγευμα.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.