Μέσα σε αποσκευές που φορτώνονταν ασυνόδευτες σε λεωφορεία του ΚΤΕΛ παραλάμβανε ναρκωτικά στα Τρίκαλα ένας Έλληνας, αλλά οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποίησαν τα στοιχεία που είχαν και ταυτοποίησαν τον επίσης Έλληνα αποστολέα, ο οποίος δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί γνώριζαν ότι φόρτωσε σε υπεραστικό λεωφορείο μία συσκευασία με ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης βάρους 500 γραμμαρίων και έστησαν ενέδρα για να δουν ποιος θα την παραλάμβανε. Ο παραλήπτης εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, που του άσκησε δίωξη για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση. Η ίδια κατηγορία βαρύνει και τον αποστολέα, οι έρευνες για τη σύλληψη του οποίου συνεχίζονται.
Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά
Ένας αλλοδαπός και δύο Ελληνίδες υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε περιοχή του Δήμου Μετεώρων και συνελήφθησαν, το βράδυ της Παρασκευής, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης συνολικού βάρους 21,9 γραμμαρίων και άλλη μία με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή “σοκολάτας” βάρους 2,7 γραμμαρίων. Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.