Στο κρατητήριο προκειμένου να μεταφερθεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα μετά τη καταδίκη της σε ποινή φυλάκισης, χωρίς αναστολή, για διακεκριμένες κλοπές ήταν η 27χρονη που αυτοκτόνησε στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας το πρωί της Παρασκευής.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η 27χρονη ήταν Ρομά και είχε καταδικαστεί για 12 χρόνια για κλοπές.
H νεαρή κοπέλα έβαλε τέλος στη ζωή της φτιάχνοντας μια αυτοσχέδια θηλειά με τη ζακέτα που φορούσε.
Όταν ο αξιωματικός υπηρεσίας και η φρουρά αντιλήφθηκαν τη πράξη της νεαρής, ενημέρωσαν άμεσα το ΕΚΑΒ με διασώστες να μεταφέρουν την 27χρονη στο Γ.Ν. Ηλείας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές θα διεξαχθεί ΕΔΕ ώστε να διαπιστωθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το γεγονός.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.