Στην Δίβρη Λαμίας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, ανήμερα του, Αγίου Νικολάου ο νέος δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.
Πιο συγκεκριμένα βρέθηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Δίβρης, όπου παρακολουθησε την Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Συμεών.
Δείτε την ανάρτηση του
Σήμερα, ανήμερα του Αγίου Νικολάου βρεθήκαμε στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Δίβρης, όπου παρακολουθήσαμε την Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Συμεών.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για την φιλοξενία του, καθώς επίσης και για την σύντομη πλην εποικοδομητική συζήτηση μας που ακολούθησε , τον Ηγούμενο της Μονής πάτερ Αρσένιο.
Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες!



Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.