Φθιώτιδα: H Ελπίδα πήρε το πτυχίο της – Το παρέλαβαν τα αδέρφια της – Κλίμα συγκίνησης στο ΑΠΘ (ΕΙΚΟΝΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ)

2 Min Read

Το πτυχίο Αρχιτεκτονικής στην Ελπίδα Χούπα και στην Εριέττα Μόλχου, οι οποίες έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, παρέδωσε στις οικογένειές τους το ΑΠΘ, σε μία συμβολική πρωτοβουλία για να τιμήσει τη μνήμη τους.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Στην τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, σε κλίμα ιδιαίτερης συγκινησιακής φόρτισης, το πτυχίο της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, που άφησε την τελευταία της πνοή στα Τέμπη, παρέλαβαν τα αδέλφια της Κωνσταντίνος και Σεραφείμ.

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήρια του ΑΠΘ που σκοτώθηκε στα Τέμπη, Χρήστος Χούπας, που με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε κοινοποιήσει την πρόσκληση στην τελετή ορκωμοσίας.

Είχε εξηγήσει πως ο ίδιος και η μητέρα της φοιτήτριας δεν είχαν τη δύναμη να παρευρεθούν, λέγοντας πως «ενώ όλοι θα είναι μέσα στην τρελή χαρά για τις επιδόσεις του παιδιού τους και θα του εύχονται καλή σταδιοδρομία στη ζωή του, εγώ θα στέκομαι σαν σκιάχτρο με ένα άψυχο χαρτί στα χέρια χωρίς παιδί να ευχηθώ».

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Παραλαμβάνοντας το πτυχίο της Εριέττας Μόλχου η μητέρας της είπε πως «σήμερα είναι ημέρα γιορτής για όλα τα παιδιά για τις προσπάθειές τους και μαζί με τα παιδιά γιορτάζουν και τα δικά μας παιδιά μέσα από εμάς» και «εγώ είμαι πολύ υπερήφανη για την Εριέττα μου».

apth tempi eurokinissi 6 | Lamianow.gr
apth tempi eurokinissi 1 | Lamianow.gr
apth tempi eurokinissi 4 | Lamianow.gr
apth tempi eurokinissi 5 | Lamianow.gr

Στην τελετή ορκωμοσίας παρέστη και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *