Λαμία : “Ήμαρτον, ποιος έκανε το μάρμαρο πεζοδρόμιο”; – Ποιος γνωστός Λαμιώτης θα κάνει “το κίνημα του πεζοδρομίου” (Aud)

Lamianow.gr
By Lamianow.gr 17 comments
2 Min Read

Μια ατάκα η οποία είχε περιπαικτικό στόχο αλλά αποτυπώνει και την κατάσταση σε ουκ ολίγα σημεία της πόλης βγήκε δια στόματος του Κώστα Σπαλιώρα, διευθυντή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας, στον αέρα του Lamia Polis 87.7. “…δεν κάνω πλάκα θα κάνω το κίνημα των πεζοδρομίων” είπε χαρακτηριστικά.

Γιατί το είπε όμως;

ΣΠΑΛΙΩΡΑΣ
Ο Κώστας Σπαλιώρας διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Ο κ. Σπαλιώρας πρόσφατα τραυματίστηκε μετά από πτώση σε πεζοδρόμιο όπου υπήρχε μάρμαρο και δεν άφησε ασχολίαστη την κατάσταση των πεζοδρομίων στην πόλη λέγοντας χαρακτηριστικά. “…μα είναι δυνατόν. Ποιος ιθύνων νους, μηχανικός, πολιτικός ή οτιδήποτε άλλο σκέφτηκε να κάνει το μάρμαρο πεζοδρόμιο. Ποιος; Πήρα τηλέφωνο στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, δεν βρήκα ούτε τον κ. Μπεσλεμέ, ούτε τον κ. Ρίζο. Μίλησα με έναν υπάλληλο και μου λέει τι να σας πω; Τι να μου πεις; Δηλαδή αυτό το πράγμα δείχνει ανευθυνότητα, ασυνειδησία και θα μου επιτρέψετε να το πω και ανοησία. Το μάρμαρο να γίνει πεζοδρόμιο.

Είναι δυνατόν; Σε μια πόλη που έχει ανηφόρες – κατηφόρες είναι δυνατόν το μάρμαρο να γίνει πεζοδρόμιο. Ήμαρτον. Εγώ είχα προσωπικό τρέξιμο γιατί έχω πρόβλημα και στο πόδι και στην μέση. Θα πάω στις αρμόδιες υπηρεσίες θα κάνω καταγγελία και θα ζητήσω να ξηλωθούν όλα τα επικίνδυνα πεζοδρόμια. Δεν λέω ότι είναι έργο της τωρινής δημοτικής αρχής. Προφανώς έχει γίνει νωρίτερα. Να βρουν χρήμα όμως. Δεν ξέρω πως θα το κάνουν. Δε με ενδιαφέρει. Ούτε η θέση μου με νοιάζει ούτε η ιδιότητα μου. Μιλάω σαν απλός πολίτης. Αν με ακούει ο κ. Μπεσλεμές πριν αποχωρήσει από αντιδήμαρχος να κάνει αυτό το καλό για να τον ευγνωμονούν οι πολίτες. Είναι τελείως ανόητο μηχανικός που γνωρίζει από δομικά υλικά να έδωσε εντολή να γίνει έτσι το πεζοδρόμιο. Μα είναι δυνατόν;” κατέληξε…

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
17 Comments
  • όμως έπρεπε να φας τα μούτρα σου κύριε για να φωνάξεις πιά.
    πόσες χιλιάδες φορές έχεις περάσει από τα μάρμαρα αυτά και δεν μίλησες.
    γιατί άραγε ???

  • Κώστα μείνε ήσυχος,δες πιο κάτω τι εννοώ…

    Αναβάθμιση βατότητας πεζοδρομίων και οδών στην πόλη της Λαμίας
    4 Οκτώβριος 2023
    Κωδικός ΟΠΣ/MIS 6001773
    Δικαιούχος Δήμος Λαμιέων
    Συγχρηματοδοτούμενη Δημόσια Δαπάνη Πράξης 350.000,00
    Ημερομηνία ένταξης Τετ, 04/10/2023

    Αυτά πληρώνουμε οι Δημότες,το εννοώ και κυριολεκτικά και μεταφορικά!
    Υ.Γ.
    Απερχόμενε άσε κάτι και για τους Δημότες!!
    “Λαμία περήφανο γλίστρημα”…

  • “…Θα πάω στις αρμόδιες υπηρεσίες θα κάνω καταγγελία και θα ζητήσω να ξηλωθούν όλα τα επικίνδυνα πεζοδρόμια. Τώρα. Να βρουν χρήμα…” ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  • Χάλια μαύρα.
    Το πλακόστρωτο στο εκκλησάκι του Αγίου Λουκά να δεις.
    Από τότε που το έφτιαξαν ποτέ ξανά δεν το συντήρησαν.
    Αν δεν προσέξεις τρως τα μούτρα σου.

  • Εδώ ΔΕΝ έκαναν τίποτε τότε που ήταν στην εξουσία και έπεφτε το χρήμα στις τσέπες των αρμοδιων, τώρα πιυ έγιναν αναρμοδιοι μιας κι ο λαός πολύ σωστά τους εστειλε απέχει που ήρθαν, περιμένετε να κάνουν κατι; Έχετε βγει στις συνοικίες περιμετρικά, να δείτε το τι υπάρχει ενθε κι ένθεν των κάδων αποκομιδης; Πηγαίνετε να δείτε, έχει καθόλου πλακοστρωμενο πεζοδρόμιο πχ στην Κωνσταντινούπολη και πισ από τα γραφεία του ΟΣΕ και μέχρι το σημείο διέλευσης των οχημάτων από το σιδηρόδρομος διμτυο; Πηγαίνετε να δείτε υπάρχει κανένα πλαμοστρωμενο πεζοδρόμιο που όταν βρέχει λιμνάζοντα μέρα, ακριβως έναντι του ΚΕΥΠ το οποίο επισκέπτεται πολίτες απ’ολη τη χώρα,λόγω της προσέλευσης η αναχώρησης των νεοσυλλεκτων; Χειρότερη Δημοτικής,η Αρχη, ούτε πέρασε, ούτε προκειται να περάσει.

  • Να προσέχεις μήπως ξαναπέσεις γιατί δεν πρόκειται να τα φτιάξουν τα πεζοδρόμια! Πώς λέει ο λαός? Τα παράπονά σου στον δήμαρχο!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

  • Ποιόν λέει δε βρήκε το Μπεσλεμέ; Εδώ γελάμε γιατί αυτός είναι άφαντος από τότε που τον βγάλαν τα ………. Ανευθυνότητα, ασυνειδησία, ανοησία και λίγα είναι. Η καρέκλα και τίποτε άλλο αλλά τώρα όλα τα γατάκια το φυσάνε και δε κρυώνει. Νιαααααααααααααααααααου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *