Ο Τζον Τέρι αφήνει την Ευρώπη και την Αγγλία για να κάνει το ντεμπούτο του ως τεχνικός διευθυντής στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Η Αλ Σαμπάμπ τού έχει κάνει πρόταση για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με ετήσιες αποδοχές στα δύο εκατ. ευρώ και ο Τέρι, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, την έχει αποδεχτεί. Ο 42χρονος θρύλος της Τσέλσι και της εθνικής Αγγλίας δούλεψε τα τελευταία χρόνια ως βοηθός στην Αστον Βίλα και στη Λέστερ, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών της Τσέλσι. Ο Τέρι αναμένεται να ταξιδέψει αύριο στο Ριάντ για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Τέρι συμφώνησε και αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στην Αλ Σαμπάμπ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.