Στην κορυφή της λίστας με τους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο του Λεβαδειακού βρίσκεται το όνομα του Ράτκο Ντόστανιτς.
Μετά το «ναυάγιο» που υπήρξε στην υπόθεση του Γιάννη Χριστόπουλου, οι Βοιωτοί ψάχνουν εκ νέου τον τεχνικό που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας την επόμενη σεζόν.
Πολύ ψηλά βρίσκεται το όνομα του Σέρβου κόουτς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα και ξεχωρίζει μεταξύ των άλλων ονομάτων στην «πράσινη» λίστα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.