Την ομορφότερη μέχρι στιγμής φάση στη σεζόν του έβγαλε ο Παναθηναϊκός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου για την έβδομη αγωνιστική της Euroleague. Πρωταγωνιστές ήταν ο Γκριγκόνις και ο Μήτογλου.
Ο Λιθουανός γκαρντ του Παναθηναϊκού προσπάθησε να παίξει ένας εναντίον ενός κι αφού δεν μπόρεσε, είδε τον Μήτογλου να κόβει στο καλάθι.
Τον τροφοδότησε με μια απίστευτη «τυφλή» πάσα και ο Έλληνας φόργουορντ κατεδάφισε τη γερμανική μπασκέτα.
Δείτε τη διαστημική φάση:
newsit.grC'est quoi cette passe de Grigonis ?! 😱@paobcgr x @EuroLeague#SKWEEKLive #EveryGameMatters pic.twitter.com/POD3RwMVSY
— SKWEEK (@skweektv) November 10, 2023

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.