Φθιώτιδα : “Βροχή” πρόστιμα και μηνύσεις σε λαθροκυνηγούς

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που πραγματοποίησαν οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας τις τελευταίες ημέρες κατατέθηκαν αρκετές μηνύσεις και καταλογίστηκαν διοικητικά πρόστιμα σε λαθροκυνηγούς για διάφορες παραβάσεις, μεταξύ των οποίων και η μη θεώρηση της προβλεπόμενης άδειας θήρας. 

-Advertisement-
fitcare

Οι έλεγχοι συνεχίζονται και εφιστούμε την προσοχή σε όσους ενδιαφέρονται να ασκήσουν κυνηγετική δραστηριότητα να εκδώσουν την προβλεπόμενη άδεια θήρας προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 

Σημειώνουμε ότι από τις αρχές Οκτωβρίου και στο εξής οι θηροφύλακες και οι δασικοί υπάλληλοι, πέραν των μηνύσεων που θα κατατίθενται για κάθε περίπτωση, έχουν υποχρέωση να επιβάλουν διοικητικό πρόστιμο, απευθείας στον κυνηγότοπο, για τις παραβάσεις περί θήρας.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *