Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», τρεις ανήλικοι, ηλικίας από 14 έως 16 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία σε βάρος δύο 16χρονων.
Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν τα δύο θύματα και αφού τους απείλησαν λεκτικά, προκειμένου να τους αφαιρέσουν χρηματικά ποσά, κατάφεραν να αφαιρέσουν ρολόι (smartwatch) και διέφυγαν.
Αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» που εκτελούσαν περιπολία, εντόπισαν άμεσα τους ανήλικους δράστες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου ταυτοποιήθηκαν.
Σε ένα άλλο περιστατικό επίσης χθες το βράδυ στο Ίλιον αυτή την φορά, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο ανήλικοι, 14, και 15 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία από «mini market», ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους.
Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι, από κοινού με τους συνεργούς τους, εισήλθαν στο κατάστημα και αφαίρεσαν ηλεκτρονικό τσιγάρο, πράξη που έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έσπευσε να το αποτρέψει.
Προκειμένου να διαφύγουν χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές τον ιδιοκτήτη. Μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο εκ των εμπλεκομένων και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες.
πηγη-ertnews.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.