Η οικονομική διείσδυση των Κινέζων επιχειρηματιών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο συνεχίζεται, καθώς μετά τις τελικές επαφές για την αγορά της Μίλαν και της Αστον Βίλα, και η Ιντερ πέρασε σε χέρια παραγόντων της ασιατικής χώρας.
Σύμφωνα με τον ιταλικό, ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Μιλάνου, Ερίκ Τοχίρ, είναι στο τελικό στάδιο των επαφών με Κινέζους επιχειρηματίες για την πώληση του 60% με 70% των μετοχών του συλλόγου.
Ο Τοχίρ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», τη συμφωνία με τον κινεζικό όμιλο «Suning Commerce Group»: «Η Ίντερ είναι σε καλά χέρια. Αποφασίσαμε να πουλήσουμε την πλειοψηφία των μετοχών της Ίντερ για να κάνουμε τον σύλλογο ισχυρότερο μέσω ενός στρατηγικού χορηγού όπως είναι η Suning, η οποία έχει μία μεγάλη δραστηριότητα στην Κίνα και σε ολόκληρο τον κόσμο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τοχίρ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.