Στην αλαζονεία της Δημοτικής Αρχής Λαμιέων, αλλά και στην απαξιωτική συμπεριφορά του Δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο, απέδωσε το εκλογικό αποτέλεσμα με την διαφορά των 27 μονάδων, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ρούλιας.
Δεν υπήρχε κανένα έργο, όπως είπε της Δημοτικής Αρχής, παρά τις υποσχέσεις, ενώ μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο υπήρξε απαξίωση του θεσμού.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.