Πτώση ελικοπτέρου στη Βόρεια Εύβοια

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Συναγερμός έχει σημάνει στη Βόρεια Εύβοια καθώς λίγο πριν τις 11 το πρωί της Πέμπτης (28.9.2023) έγινε γνωστό πως ένα ελικόπτερο έπεσε σε παραλία της περιοχής. 

-Advertisement-
fitcare

Κατά τις πρώτες πληροφορίες το ελικόπτερο έπεσε στην παραλία Αχλάδι που βρίσκεται στην Βόρεια Εύβοια. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Μαντουδίου έχουν εντοπιστεί τα πρώτα συντρίμμια. 

Πρόκειται για ιδιωτικό ελικόπτερο Α-109 που είχε απογειωθεί από το Μαντούδι με δύο επιβαίνοντες και θα προσγειωνόταν στον Βόλο και συγκεκριμένα στη ΒΙΠΕ Βόλου. 

Το ίχνος του χάθηκε από τα ραντάρ στη περιοχή της παραλίας Αχλάδι. 

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής κάνουν λόγο για έκρηξη που σημειώθηκε, ενώ αυτόπτης μάρτυρας, σημείωσε πως το ελικόπτερο, ενώ ήταν στον αέρα, άρχισε να παίρνει περίεργη κλίση και λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε ένας κρότος.

Στο σημείο σπεύδουν ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Γιώργος Κελαϊδίτης και ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *