Λαμία: Καταστροφές και στην γέφυρα στην Ξηριώτισσα, διαλύθηκαν αναβαθμοί και τοιχία – προσοχή στη διέλευση – ΕΙΚΟΝΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Μεγάλα προβλήματα δημιούργησε η έντονη κακοκαιρία και το φαινόμενο Ντάνιελ και στην περιοχή της Ξηριώτισσας. Πιο συγκεκριμένα στη γέφυρα η οποία συνδέει τη Λαμία με τη Νέα Μαγνησία.

-Advertisement-
fitcare
ksiras 13 | Lamianow.gr

Στο σημείο έχει τοποθετηθεί σήμανση στο πεζοδρόμιο το οποίο είναι πάνω από τη γέφυρα στη δεξιά πλευρά και οδηγεί προς τη Νέα Μαγνησία μιας και έχει υποχωρήσει το τοιχίο στήριξης των πρανών και τα κιγκλιδώματα βρίσκονται στον αέρα.

Ταυτόχρονα η ορμητικότητα του νερού διέλυσε και τους αναβαθμούς που υπήρχαν στο εσωτερικό του Ξηριά.

Σε ερώτηση του Lamianow.gr σε εργολάβο ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, αναφορικά με το αν υπάρχει πρόβλημα στη στατικότητα της γέφυρας μας είπε ότι κατά την άποψή του δεν υπάρχει ζήτημα. Βέβαια όλα τα δεδομένα θα εξεταστούν διεξοδικά και θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν εργασίες για να μην δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
4 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *