Πανουργιάς Παπαϊωάννου : “Δεν μπορεί να με παρακολουθεί χειριστής του δήμου Λαμιέων” – ΒΙΝΤΕΟ

Lamianow.gr
By Lamianow.gr 6 comments
1 Min Read

Μια καταγγελία που προκάλεσε αίσθηση έκανε το βράδυ της Τρίτης στον Lamia Polis 87.7 ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μιλώντας ευθέως για εργαζόμενο του δήμου Λαμιέων, χειριστή για την ακρίβεια, ο οποίος τον ακολουθεί όπως είπε σε κάθε του βήμα.

…δεν μπορεί εμένα να με παρακολουθεί χειριστής του δήμου και να μην είναι στο μηχάνημα του επάνω και να κάνει αντιπυρικές ζώνες.

Δεν το δέχομαι. Υπάρχει συγκεκριμένος χειριστής του δήμου που ασχολείται με το που πάει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου αντί να πάει να κόψει αντυπυρικές και να κάνει την δουλειά. Οι υπάλληλοι του δήμου δεν έχουν καμία δουλειά να εμπλέκονται στον προεκλογικό αγώνα”.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
6 Comments
  • Ο γνωστός γλύφτης με το μαύρο RAV που κόβει βόλτες με τη στολή της πολιτικής -τρομάρα του- προστασίας!Γελάνε ακόμη και οι φίλοι του νύν Δημάρχου με τον γραφικό αυτόν τύπο…που είναι γνωστός ως και φωτογράφος γάμων!

  • Βία και νοθεία η ΝΔ ένα κόμμα που τρώει τα παιδιά του εδώ και πολλά χρόνια σας το λέει ένας που το 74 φώναζε εεερχεται.Όταν αυτοί όλοι κάναν νάνι νανι

  • Αλλοι παρακολουθούν, άλλοι άπειλούν μέ άπολύσεις, άλλοι βρίζουν, άλλοι συκοφαντούν, άλλοι τάζουν προσλήψεις καί άλλοι ζητούν λυσσωδώς διαγραφές όσων Νεοδημοκρατών άσκούν κριτική στόν άπερχόμενο αύτοδιοικητικό θίασο.
    Ολιγοβαρείς, μικροί καί άνήμποροι, ”παπατζήδες”, κάλπικοι παράδες πού ύπόσχονται Λαγούς μέ Πετραχήλια,
    θλιβεροί προπαγανδιστές, άναξιοπρεπείς παλιάτσοι καί όξειδωμένοι τενεκέδες, περιφέρονται ήμίγυμνοι διαλαλώντας τήν ”πραμάτεια” τους.
    Είναι άδύνατον νά άντέξει άνθρωπος μέ στοιχειώδη έστω λογική τόν έπιθανάτιο ρόγχο τους.
    ΑΝ ΟΛΙΓΩΡΙΣΟΥΜΕ, ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ, ΧΑΘΗΚΑΜΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *