Ο άντρας συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (19/8)
Στον εισαγγελέα Χαλκίδας οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι ο 64χρονος άνδρας ο οποίος φέρεται να σκότωσε σκύλο στο χωριό Μακρυκάπα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια πυροβολώντας το στο κεφάλι.
Ο κατηγορούμενος πέρασε το κατώφλι της εισαγγελίας Χαλκίδας λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι.
Ο σκύλος εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι του Σαββάτου (19/8), όταν κάτοικοι εντόπισαν το κουφάρι του άτυχου ζώου λίγο μετά τις 14:30, στο ποτάμι του χωριού και σοκαρισμένοι ειδοποίησαν τις αρχές.
Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας του Τμήματος Διρφύων Μεσσαπίων το απόγευμα του Σαββάτου.
Υπενθυμίζουμε ότι ο φόνος ή ο βασανισμός ζώων εκτός από την ποινή κάθειρξης επισύρουν χρηματική ποινή έως 500 ημερήσιες μονάδες, το ύψος της εκάστης των οποίων ορίζεται από 50 έως 100 ευρώ.
in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.