Ρεσιτάλ ασυνειδησίας στα Σύβοτα με ένα ανήλικο παιδί να τραυματίζεται από βεγγαλικά. Στιγμές πανικού με τους θαμώνες καταστήματος να κρύβονται κάτω από τα τραπέζια…
Χθες βράδυ (14-08-2023) 63χρονος πυροδότησε 16 βεγγαλικά μπροστά από ταβέρνα της περιοχής με αποτέλεσμα μια από τις βολίδες να τραυματισει ελαφρα ενα ανηλικο αγορι που βρισκοταν σε διπλανο καταστημα στα Σύβοτα.
Ο ανηλικος μεταφερθηκε σε ιδιωτικο ιατρειο για την παροχη πρωτων βοηθειων. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Συβότων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, αναζητείται ο 63χρονος στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Αυτοπτης μαρτυρας ανέφερε στο newsit.gr: «Κάποιος πέταξε πυροτεχνήματα και πετάχτηκαν παντού κοντά μας. Μάθαμε ότι χτύπησε και ένα παιδάκι. Δεν ξέρω πώς έγινε, δεν κατάλαβα τρώγαμε και ξαφνικά πετάχτηκαν. Καθίσαμε κάτω απο τα τραπέζια απο τον φόβο μας».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.