Δημοπρατήθηκε η κατασκευή του Φράγματος Δομοκού από τον Περιφερειάρχη Στερεάς.
Σκοπός του έργου είναι η κάλυψη των υδρευτικών αναγκών των οικισμών, με παροχή νερού καλύτερης ποιότητας, σε επαρκέστερη ποσότητα και χαμηλότερο κόστος.
Ο Δήμαρχος Δομοκού, Χαράλαμπος Λιόλιος, χαρακτήρισε το έργο, μέσα από τον Lamia Polis 87,7, ζωτικής σημασίας σημειώνοντας ότι εκτός από την ποιότητα νερού, θα υπάρχει και οικονομικό όφελος για τον Δήμο, καθώς θα σταματήσουν τη λειτουργία τους 20 γεωτρήσεις.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.