Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται δύσκολο τριήμερο – Ο καιρός έως και τις 12 Αυγούστου

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Προειδοποίηση για δύσκολο τριήμερο από τον Σάκη Αρναούτογλου ως προς τις θερμοκρασίας, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ακραία φαινόμενα.

Σε νέο του μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο γνωστός μετεωρολόγος ανήρτησε πίνακες θερμοκρασιών έως και τις 12 Αυγούστου.

Οι πιο θερμές ημέρες φαίνεται πως είναι το τριήμερο Πέμπτη με Σάββατο, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 39 βαθμούς.«Στους κλειστούς κάμπους υπολογίστε έως και 1-2 βαθμούς υψηλότερη θερμοκρασία. Στις ορεινότερες περιοχές 4 με 8 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία αντίστοιχα.

Στα παραθαλάσσια αλλά και τα νησιά υπολογίστε 3 με 6 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία», εξηγεί ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ.


Δείτε τον αναλυτικό πίνακα:

Νέα πρόγνωση από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο
Σε νέα πρόγνωση προχώρησε και ο έτερος μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος ο οποίος κάνει λόγο για αισθητή αύξηση της θερμοκρασίας με κορύφωση την Παρασκευή και το Σάββατο που σε καμιά περίπτωση δεν θα θυμίζει καύσωνα.

Όπως αναφέρει στη σημερινή του πρόγνωση θα έχει μεν ζέστη, όμως θα είναι περιορισμένη, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει από αύριο, Πέμπτη. Θα είναι αισθητή με 40άρια στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, κυρίως σε ανατολική Στερεά, Θεσσαλία, Βοιωτία, Θήβα.

Την Παρασκευή και την Πέμπτη ανεβαίνει κι άλλο ο υδράργυρος, ενώ μπορεί να δούμε και 41 βαθμούς σε Λάρισα, Θήβα, Λαμία. Η Αττική την γλιτώνει με 38άρια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, την ίδια ημέρα θα σημειώνονται βροχές σε βόρειο Ιόνιο και Ήπειρο, ενώ και στις υπόλοιπες περιοχές θα αρχίζει να δροσίζει από το βράδυ.

Την Κυριακή επίσης μπορεί να βρέξει και στη Θράκη.

 
Έπειτα ο καιρός θα είναι καλοκαιρίνος και μέχρι τις 15 Αυγούστου δεν φαίνεται στον ορίζονται νέος καύσωνας, τόνισε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *