Πειραιάς: Συμμορία χτύπησε ηλικιωμένη για να της κλέψει το κολιέ

1 Min Read

Η 78χρονη αντιστάθηκε με όσες δυνάμεις είχε αλλά οι δράστες κατάφεραν τελικά να κλέψουν το κόσμημα και να εξαφανιστούν

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Θύμα ληστείας στο κέντρο του Πειραιά έπεσε χθες το μεσημέρι μια 78χρονη η οποία είδε μια συμμορία να την χτυπά προκειμένου να της αφαίρεσει την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, η ηλικιωμένη περπατούσε στην Ακτή Ποσειδώνος όταν την πλησίασε μια παρέα 7 ατόμων οι οποίοι αποπειράθηκαν να αρπάξουν τη χρυσή αλυσίδα από το λαιμό της.

Η 78χρονη αντιστάθηκε με όσες δυνάμεις είχε αλλά οι δράστες κατάφεραν τελικά να κλέψουν το κόσμημα και να εξαφανιστούν.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Η άτυχη γυναίκα έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη μέση ενώ στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου.

protothema.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *