Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Διακρατική συνάντηση μεταξύ των εταίρων του προγράμματος PAL PUSH II

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας φιλοξένησε τους ευρωπαίους εταίρους του προγράμματος PAL PUSH II

Το 2ήμερο 1 & 2 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας διακρατική συνάντηση μεταξύ των εταίρων του προγράμματος PAL PUSH II στο οποίο συμμετέχουν συνολικά επτά (7) χώρες μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Ελλάδα, η Τσεχία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Ρουμανία και η Πορτογαλία.

Στόχος του έργου PAL PUSH II είναι η δημιουργία καινοτόμων ευκαιριών μάθησης με τη χρήση διαδραστικών τεχνικών, θεμάτων και ψηφιακών εργαλείων με κύριο στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής ένταξης & και την επανένταξη στην αγορά εργασίας. Η σύμπραξη PAL PUSH II επιθυμεί να προωθήσει την καινοτόμο επιχειρηματικότητα & να αναπτύξει τις επαγγελματικές δεξιότητες και ικανότητες του εργατικού δυναμικού.

Κατά τη διήμερη διάρκεια του project meeting επικυρώθηκαν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, συμφωνήθηκε ο προγραμματισμός για τις επερχόμενες δραστηριότητες και συζητήθηκε η πρόοδος υλοποίησης των παραδοτέων. Μάλιστα, στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας θα υλοποιήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο έχει εκπονηθεί από τους 7 οργανισμούς και αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Μαρτίου. Η εκπαιδευτική διαδικασία διαθέτει στοχευμένες εκπαιδευτικές ενότητες και με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, θα χορηγηθεί Ειδικό Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό στους συμμετέχοντες.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *