Αίσιο τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 12χρονης Κυριακής τα ίχνη της οποίας είχαν χάθει το μεσημέρι της Τετάρτης (5/7) από την περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», η ανήλικη βρέθηκε στην περιοχή Ανατολικό Θεσσαλονίκης και είναι καλά στην υγεία της.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.