Ο Πρόεδρος Ομπάμα έχει μόνο μερικούς ακόμα μήνες στον Λευκό Οίκο, αλλά φαίνεται ότι εκείνος και η οικογένειά του δεν θα εγκαταλείψουν την Ουάσινγκτον. Όπως αναφέρει το Politico, o Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα, πρόκειται να νοικιάσουν μία βίλα 760 τετραγωνικών μέτρων.
Το σπίτι είναι του πρώην υπεύθυνου τύπου του Λευκού Οίκου, Joe Lockhart και της γυναίκας του Giovanna Gray, οι οποίοι μετακόμισαν πρόσφατα στην Νέα Υόρκη.
Το σπίτι χτίστηκε το 1928 και πουλήθηκε τον Μάιο του 2014 για 5.295.000 δολάρια. Έχει 8 μπάνια, γκαράζ που χωράει 2 αυτοκίνητα και αυλή.
Η οικογένεια Ομπάμα σχεδιάζει να μείνει στην Ουάσινγκτον και μετά το 2016, μέχρι να τελειώσει το σχολείο και η μικρότερη κόρη τους, Sasha. Μπορεί να μην έχουν ακόμα σχολιάσει ή να έχουν επιβεβαιώσει το που θα μείνουν μετά τον Λευκό Οίκο, αλλά σίγουρα τα 9 υπνοδωμάτια του συγκεκριμένου σπιτιού θα μοιάζουν πολύ λίγα σε σχέση με τα 132 υπνοδωμάτια του Λευκού Οίκου.
huffingtonpost.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.