Προγραμματισθείσες διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν σε περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, από τις 8:00 έως τις 15:00, λόγω εκτέλεσης εργασιών στις γραμμές μέσης και χαμηλής τάσης από συνεργεία του ΑΔΜΗΕ.
Οι διακοπές αφορούν στο Ρεγκίνι και την Καρυά και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «κόβονται φωτοβολταϊκά και το Ποιμνιοστάσιο του Μπαλτά Δημητρίου».
Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες, να γίνει μικρή υπέρβαση.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.