Οι Λαμιώτες διασκέδασαν με Γιοκαρίνη, Ζιώγαλα, Παπαδόπουλο και Μηλιώκα (φωτορεπορτάζ)

Lamianow.gr
Lamianow.gr 5 comments
2 Min Read

Μία ξεχωριστή άκρως μουσική βραδιά πρόσφεραν στο κοινό της Λαμίας οι γνωστοί και πολύ δημοφιλείς καλλιτέχνες, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας και Γιοκαρίνης!

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην συναυλία τους στο χώρο της ΠΕΛ στα πλαίσια του διήμερου εορτασμού της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής, με την ευγενική χορηγία του ΠΑΣ Λαμία και την εταιρίας ΙNΤΕΡΚΑΤ.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Ανάμεσα στον κόσμο, ο Αντιπεριφερειάρχης  Φθιώτιδας κ. Ηλίας Σανίδας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Θανάσης Κυρίτσης,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία κ. Γιώργος Ποντίκας.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg
https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Ξεχωριστή στιγμή ήταν η βράβευση μαθητών του Μουσικού Σχολείου Λαμίας από τον κ. Π. Παπαϊωάννου και η βράβευση του πρώην πλέον Διευθυντή του σχολείου κ. Νίκου Τζίμα από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας για την προσφορά του στα πολλά χρόνια που διετέλεσε διευθυντής.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Μαθητές του Μουσικού Σχολείου άνοιξαν την συναυλία και ακολούθησε το μοναδικό πρόγραμμα από τους γνωστούς τραγουδιστές – τέσσερις θρύλοι της ελληνικής ροκ σκηνής- που ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις πολλές και μεγάλες επιτυχίες τους!

Απόψε Τετάρτη 21/06 οι Brandy Σουαρέ παρέα με τους “48 ώρες” σε ένα εκρηκτικό Live
με πολύ fun διάθεση, από 2 group που έχουν κάνει το live party mood φιλοσοφία!

Η είσοδος, φυσικά, θα είναι Δωρεάν.

Σημειωτέον παράλληλες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 18.30 το απόγευμα ενώ περίπου στις 21.00 έχει προγραμματιστεί η έναρξη της συναυλίας….

Δείτε φωτορεπορτάζ  

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
5 Comments
  • Κρίμα και για τη δεύτερη συναυλία με τις 48 wres!Πολύ ωραίο πάρτυ,πολύ περισσότερη ενέργεια από την Τρίτη,η Λαμία παντελώς απούσα!Όλες οι πλευρές φυσικά!!
    Απαράδεκτη νοοτροπία και στάση και μάλιστα σε δωρεάν εκδήλωση!

  • Παρών στήν έκδήλωσε πού πραγματοποιήθηκε καί μέ τήν εύγενική χορηγία τού ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ καί τής ΙΝΤΕΡΚΑΤ, ό αύριανός Δήμαρχός μας κ. ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ.
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ

  • Τώρα που είναι ο απερχόμενος Δημαρχος ; Δεν ήρθε για τις φωτό ; Ζοριλίκι!
    Μην ξεχνάμε κάτι βασικό : Αντιπεριφερειαρχης έγινε χωρίς σταυρο (διορίστηκε κοινώς), και για να γίνει Δημαρχος χρέωσε την Περιφερεια για να κάνει έργα σε κάθε χωριό. Ακόμα χρωστάνε ! Πήρε και το δαχτυλίδι μετά απο τον Ντορογιο και του έφεραν υποψήφιους απο όλες τις κοινωνικές τάξεις
    Μια φορά τη χάρισε όμως ο ψηφοφόρος βρε
    Ξύπνησε ο Λαός !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *