Οι τέσσερις δράστες βρήκαν την πόρτα της 52χρονης ανοιχτή και άρπαξαν ό,τι είχε αξία
Δύο ανήλικοι συμμετείχαν στην τετραμελή σπείρα διαρρηκτών που βρήκαν ξεκλείδωτη την πόρτα του σπιτιού μιας 52χρονης γυναίκας στο Αγρίνιο, πριν από δύο εβδομάδες και άρπαξαν από μέσα ό,τι είχε κάποια αξία. «Σήκωσαν», μάλιστα, ακόμη και την… κιθάρα της ιδιοκτήτριας!
Οι δράστες είχαν κλέψει ακόμη μια τηλεόραση, ένα dvd player, έναν υπολογιστή, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, δυο ρολόγια και διάφορα οικιακά σκεύη συνολικής αξίας 3.500 ευρώ και είχαν εξαφανιστεί χωρίς να τους αντιληφθούν οι γείτονες. Άφησαν, ωστόσο, πίσω τους ίχνη που οδήγησαν στην εξιχνίαση της διάρρηξης.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 24χρονου «αρχηγού» της σπείρας και των συνεργών του ηλικίας 18, 17 και 16 χρόνων, αλλά δεν τους συνέλαβαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.