Καλοκαίρι στην Λαμία: Τι θέλετε να δείτε στην πόλη μας; – Τι προτείνουν οι Λαμιώτες για την αύξηση του τουρισμού στην Φθιώτιδα; (video)

newsroom lamia
1 Min Read

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και επίσημα, παρόλο που οι καιρικές συνθήκες κάποιες φορές δεν βρίσκονται στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Η κάμερα του Lamia Now βρέθηκε στο κέντρο της πόλης και κατέγραψε τις απόψεις των πολιτών για το καλοκαίρι στη Λαμία. Αναφέρουν μεταξύ άλλων τι θέλουν να δουν στην πόλη τον Ιούνιο, ενώ παίρνουν θέση στο θέμα του τουρισμού της Φθιώτιδας και δίνουν τις δικές τους λύσεις για την αύξησή του.

Δείτε το video:

Share This Article
7 Comments
  • Από τη στιγμή που εκκλήσεις η νοσηλευτική και φύγανε 1200 φοιτητές έκλεισε η σχολή ηλεκτρολόγων 400 φοιτητές φύγανε κάι 200 εικογενιες από τήν ΜΕΡΥΠ επίσης φύγανε πώς περιμένουνε να έχει ζωντάνια αυτή η πόλη..φοιτητές θέλουμε κόσμος..επίσης έχουμε μια έκθεση ανεκμεταλευτη..εκεί λοιπόν ο δήμος και η περιφέρεια πρέπει να φτιάξουν ένα λούνα παρκ ένα ωραίο πάρκο μέσα στο χώρο τής έκθεσης με καφέ κτλπ και να δώσουν πνοή στην πόλη μας και θέσεις εργασίας

  • Η ΛΑΜΙΑ εχει σε πολυ καλη θεση τους οίκους ανοχης.

    Η ανάπτυξη του σεξοτουρισμου μπορει να αναβαθμισει την ΛΑΜΙΑ.

    Η προσελκυση επενδυτων μπορει να κανει την ΛΑΜΙΑ … ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

    απο πόλη μπουρδέλο σε ενα ποιοτικό στουντελο πολυτελειας.

  • Όποιος θέλει μπορεί να πληκτρολογήσει Karlovy Vary στο Google για να δει τι σημαίνει ανάπτυξη λουτρόπολης! Όποιος θέλει επίσης μπορεί να πεταχτεί μέχρι τις Θερμοπύλες να δει τι σημαίνει ….

  • ΛΑΜΙΑ
    1. Πρέπει πρώτα να αποβάλλει την Νοοτροπία του μεγάλου Χωριού .
    2. θα πρέπει να αποβληθεί από την Πόλη αυτή η κατηγορία ανθρώπων ( Οι Γνωστοί Ρομά ) όπως έχει γίνει και στις πόλεις της Θεσσαλίας .
    3. Η Αγορά της Πόλης δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση αγορές άλλων πόλεων .
    4. Πεζοδρόμια σχεδόν ανύπαρκτα , και σε πολλές περιπτώσεις πλάκες που μπορεί να σκοτωθείς , και σε άλλες περιπτώσεις κατειλημμένα .
    5. Στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδος μετά τις 09.00 ώρας δεν βλέπεις φορτηγάκια να ξεφορτώνουν εμπορεύματα στο Κέντρο και είτε με αλυσίδες είτε χωρίς δεν κυκλοφορούν ούτε δίκυκλα και ειδικά σε πεζόδρομους δεν τολμάνε ούτε κατά διάνοια .
    6. Σε άλλες πόλεις δεν βλέπεις τα θηρία λεωφορεία να κυκλοφορούν , αλλά μικρά λεωφορεία ευέλικτα και χωρίς να κλείνουν την Κυκλοφορία .
    7. Δεν υπάρχουν χώροι παρκαρίσματος με αποτέλεσμα στους περισσότερους να είναι και από τις δύο πλευρές , και σε ελάχιστους μόνο από την μία πλευρά .
    8. Η Καρδίτσα , Η Λάρισα , τα Τρίκαλα δεν έχουν Θάλασσα όπως Ο Βόλος αλλά γιατί εκεί οι πόλεις είναι ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ?
    Πολλά ακόμη θα μπορούσε να πει Κάποια ή Κάποιος αλλά ας σταματήσω εδώ διότι δεν έχουν τελειωμό τα μειονεκτήματα αυτής της Πόλης .

  • Ο ύγιής τουρισμός πλέον τών άναγκαιούντων ύποδομών, προυποθέτει δημοτική άρχή ίκανή νά διαχειριστεί καί νά προβάλλει τά άξιοθέατα, τήν πολιτιστική κληρονομιά, τά ήθη καί έθιμα. Ως έκ τούτου, μέ γνώμονα τά πεπραγμένα τής δημοτικής άρχής, ό Τουρισμός γιά τήν πόλη τής Λαμίας συγκαταλέγεται στά όνειρα θερινής νυκτός.

      • Τραβάς γερό λούκι. Τό Βράδυ τών δημοτικών θά φάς καί τό Παλούκι.
        Συντακτικό πού ΄έμαθες; Στήν φιλοσοφική, στήν Νομική ή έκεί πού μαθαίνουν ότι ό Φασίολος είναι φυτό ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *