Στις κάλπες από νωρίς το πρωί βρέθηκαν οι Λαμιώτες προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Από τις 07.00 το πρωί οι πολίτες βρέθηκαν στα εκλογικά τμήματα της περιοχής όχι μαζικά, διότι εκείνη την ώρα δεν ευνοούσαν οι καιρικές συνθήκες. Η παρουσία των ψηφοφόρων αυξήθηκε λίγο μετά τις 10.00 όταν τελείωσε και ο εκκλησιασμός.
Δείτε εικόνες και βίντεο όπως τις κατέγραψε το δημοσιογραφικό τμήμα του Lamianow.gr
Εκλογικό 2ου ΕΠΑΛ – Καποδιστρίου




Εκλογικό κέντρο Πάππας – Μακρακώμη








Εκλογικό 6ο Δ.Σ – Άμπλιανης





Εκλογικό τμήμα 6ο – ΠΕΤΡΙΝΟ – Υψηλάντου




Εκλογικό 3ο Δ.Σ – Αινιάνων

Εκλογικό 16ο Πειραματικό σχολείο – ΑΚΑΔΗΜΙΑ






5o Δ.Σ Λαμίας – Νέα Μαγνησία




Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.